Nyheter

Nytt år, ny energi och ännu starkare!

2021-01-22

Nytt år, ny energi och ännu starkare!

2021-01-22

Den 4 januari var årets första arbetsdag och det kändes riktigt skönt att komma tillbaka. Ingen lust att lägga fler pussel, läsa fler böcker eller se ännu en julfilm. Ordentligt utvilade, till och med lite uttråkade av ledighet, är vi tillbaka med full energi.

Vi har så här långt klarat oss bra genom den globala krisen. Med en offensiv strategi och en förmåga att snabbt anpassa oss till rådande situation, stärkte vi vår position inom passivt brandskydd på den svenska marknaden under 2020.

2021 går vi in starkt med en ny hemsida och en ny utbildningsplattform, Protega Academy, som gör att vi kan fortsätta att ge rätt kunskap kring våra produkter på distans. Vi förstärker även vårt säljteam och vårt innovationsteam med två nya medarbetare som börjar i februari. Närmare presentation kommer.

Vår drivkraft är att göra riktigt bra saker för er; våra kunder, samarbetspartners och följare. Med en ärlig kultur och en transparens, vill vi fortsätta att utvecklas tillsammans med er.
Med Protegametoden kan ni känna er trygga, vi har tillverkat miljövänliga brandskyddsprodukter i Trelleborg sedan 1988.
Vi brinner för brandskydd, våra produkter gör det inte…

VD, Dan Klittbo

Vinnare av Näringslivspriset 2020

2020-12-07

Vinnare av Näringslivspriset 2020

2020-12-07

Vi kan stolt berätta att Trelleborgs kommun utsåg oss till vinnare av Näringslivpriset 2020 med motiveringen:

”Ett företag i världsklass i Trelleborg. Bra ledarskap skapar stor känsla av delaktighet hos de engagerade medarbetarna. Protega AB leder utvecklingen inom brandskydd framåt genom sällsynt energi och expanderar kontinuerligt.”

Vi på Protega är stolta och vill passa på att tacka alla våra kunder som gör resan möjlig.

Vill du ta en fika på distans?

2020-07-23

Vill du ta en fika på distans?

2020-07-23

Hej,

Hur kan vi hjälpa ditt företag att stärka er position på affärsområdet passivt brandskydd? Jag föreslår att vi tar en fika ihop så vi kan få höra vad vi kan hjälpa till med. Ring eller maila så ordnar jag att fikan skickas till dig och vi bokar in vår fika.

Ta gärna kontakt via tel 0733-567801 eller via mail: bjorn.holm@protega.se

Kanske en enkel introduktion via Teams för dig och dina medarbetare för att ni ska få bättre kunskap om våra produkter och var ni hittar affärerna. Om det är något ni önskar fördjupa er i som tex brandkravet B-s1,d0 eller brandskydd av bärande stål så ordnar vi det. Jag och mitt säljteam ser fram emot att utveckla våra affärer med er – tillsammans är vi starka!

Med vänliga hälsningar

Björn Holm, försäljningschef på Protega