Nytt år, ny energi och ännu starkare!

Den 4 januari var årets första arbetsdag och det kändes riktigt skönt att komma tillbaka. Ingen lust att lägga fler pussel, läsa fler böcker eller se ännu en julfilm. Ordentligt utvilade, till och med lite uttråkade av ledighet, är vi tillbaka med full energi.

Vi har så här långt klarat oss bra genom den globala krisen. Med en offensiv strategi och en förmåga att snabbt anpassa oss till rådande situation, stärkte vi vår position inom passivt brandskydd på den svenska marknaden under 2020.

Vi går starkt in med en ny hemsida och en ny utbildningsplattform, Protega Academy, som gör att vi kan fortsätta att ge rätt kunskap kring våra produkter på distans. Vi förstärker även vårt säljteam och vårt innovationsteam med två nya medarbetare som börjar i februari. Närmare presentation kommer.

Vår drivkraft är att göra riktigt bra saker för er; våra kunder, samarbetspartners och följare. Med en ärlig kultur och en transparens, vill vi fortsätta att utvecklas tillsammans med er. Med Protegametoden kan ni känna er trygga, vi har tillverkat miljövänliga brandskyddsprodukter i Trelleborg sedan 1988. Vi brinner för brandskydd, våra produkter gör det inte…

VD, Dan Klittbo

Relaterade nyheter och artiklar

Du kanske även vill läsa om:

Protega