Brandtätning, tryggt & säkert!

Vad menar vi med tryggt och säkert?

Produkter med högsta miljökrav

Protegas brandtätningsprodukter möter marknadens högsta miljökrav. För dig som använder våra produkter innebär det trygghet, med våra brandtätningsprodukter är det fritt fram på alla projekt i alla byggnader. Genom att hänvisa till bedömningsföretag som Sunda Hus och Byggvarubedömningen påvisar vi vår ställning. Vi strävar alltid efter att vara det bästa alternativet för miljön, nu och i framtiden.

Enkel dokumentation och mall för din egenkontroll

Det ska vara enkelt att göra rätt. Av den anledningen tillhandhåller vi enkla beskrivningar samlade i en Protega Brandtätningshandbok och dessutom, en mall för din egenkontroll. Här kan du ladda ner vår Brandtätningshandbok. För att göra din egenkontroll på utförd brandtätning laddar du ner vår mall på denna länk Egenkontroll brandtätning

Utökad teknisk support och ett säljteam som står på tå

Vår tekniska support är tillgänglig från 8-16 via telefon 0410-56786 eller mail teknisksupport@protega.se. De kan svara på alla frågor som rör våra produkter. Detta är verkligen, en av fördelarna med egen utveckling och tillverkning. Med ett nyöppnad säljkontor och ett säljteam som utgår från Linköping kommer vi dessutom närmare våra kunder.

Digitala utbildning inom brandtätning  genom Protega Academy

Vi arbetar hela tiden med att öka kompetensen inom brandtätning. Genom att öka den och komma in tidigt i projekten blir det betydligt lättare att få rätt förutsättningar. I själva verket finns det mycket att vinna på projekt rätt förutsättningar.

Genom att brandtäta med våra brandtätningsprodukter hindrar man branden att sprida sig. Det innebär i själva verket att byggnader delas in i brandceller för att det ska finnas tillräcklig med tid att utrymma och för att begränsa konsekvenserna av en brand. En brandcell är en avskild del av en byggnad inom vilken brand under hela eller delar av ett brandförlopp kan utvecklas. Detta utan att den sprider sig till andra delar av byggnaden eller andra byggnader. Med våra brandtätningsprodukter ser ni därmed till att genomföringar av kabel, rör och ventilation uppfyller samma brandtekniska klass som byggnadsdelen de går igenom.

Är du intresserad av att lära dig mer? Kanske behöver du dessutom uppdatera dina kunskaper? Se vår teaser för att få inblick i  hur vår digitala utbildning är indelad i olika kapitel och kunskapstest. Brandtätnings teaser 

Till sist, vill du anmäla ditt intresse till vår brandtätningsutbildning så gör det här Protega Academy.