Protega brandtätning

Protega brandtätning, tryggt och säkert!

Protegas svensktillverkade brandtätningsprodukter möter marknadens högsta miljökrav. Vi strävar alltid efter att vara det bästa alternativet för miljön, nu och i framtiden. Genom att hänvisa till bedömningsföretag som Sunda Hus, Byggvarubedömningen, BASTA, Svanen påvisar vi vår ställning.

Våra  brandtätningsprodukter är indelade i tre färgkoder. Grått system med brandfog NOVATHERM SP, för brandfogning mellan byggnadsdelar. Avsedd både för horisontell och vertikal brandfogning inomhus. Vårt gröna system med våra ECOMASTIC produkter är för brandtätning för kabel rör, och ventilationskanaler. Slutligen har vi orange system som är våra expanderande produkter för större plaströr, metallrör och kablar. Här kan du ladda ner vår sortimentsguide och vår Protegas Brandtätningshandbok.

Vi arbetar hela tiden med att öka kompetensen inom brandtätning. Är du intresserad av att lära dig mer om brandregler och krav? Kanske behöver du dessutom uppdatera dina produktkunskaper? Se vår teaser på den digitala utbildning, Protega Academy. Brandtätnings teaser